VIGTIGT:
Rettighederne til dette materiale tilhører ubetinget FONDER.
Vi arbejder pt. uden fondsmidler eller lign. Firmaet betaler dermed selv alle udgifter uden tilsvarende indtægter – som sagt p.t. Vi arbejder nemlig med at få koblet interesserede “fagfæller” på, så en egentlig udgivelse forhåbentlig snart kan realiseres.

MÅLGRUPPER
Fonders små undervisningsforløb er især beregnet for 7. – 10. klasse. Desuden er sidernes faglige indhold velegnet som baggrundsmateriale for gymnasieelever, universitetsstuderende, interesserede undervisere etc.
Disse små undervisningsforløb er også velegnet til on-line undervisning.
De opdateres løbende med forbedringer og evt. nye definitioner, regler osv. samt nye sessions indsættes efterhånden som de bliver udarbejdet.

Bemærk: Dette undervisningsmateriale er “opfundet”, fordi det mangler – i den kæmpe bunke af materiale – der ellers findes. De her sessions er altid opdateret, fagligt gennemarbejdet (vi bruger eksperter på universiteter etc. til at hjælpe) og hver udarbejdet LINK (typisk max. 350 ord) kan læses som en selvstændig artikel.
Det er netop også derfor, vi anbefaler disse sessions som fagligt baggrundsmateriale for gymnasielever og andre interesserede.

OMDREJNINGSPUNKTER
for alt vores undervisningsmateriale er NATURVIDENSKABENS RØDE TRÅD (copyright FONDER) og dermed de 10 grundlæggende naturvidenskabelige erkendelser (redaktion: Anja C. Andersen)

MATERIALET GODKENDES ALTID FØRST AF BRUGERNE = eleverne

Undervisningsmaterialet under EDUCATION SESSIONS copyright © FONDER® bliver, som beskrevet, opdateret så snart noget nyt og bedre kan implementeres i det. Herved adskiller materialet sig i den grad fra de mange andre producenters undervisningsmateriale. 
Desuden bliver det til i et direkte samarbejde med eleverne: de afprøver det, de kommenterer det og de ved, hvad der virker. De forbedrer det med andre ord!  Det er et privilegie at arbejde så direkte med – om ikke kunderne :-/ – så med forbrugerne!

DEN ENKELTE SESSION
Materialet er udarbejdet så det er nemt, enkelt og effektivt – både for elev og underviser.
Hver session indeholder et let tilgængelig INDEX og dermed en ca. angivelse for tidsmæssigt omfang. Som udgangspunkt kan læseren holde sig til den pågældende session og dennes link, for at blive “klog på” emnet. Det betyder, at der ikke bruges tid på at blive “sovset ind” i uhensigtsmæssige link og uoverskuelige hjemmesider osv.

Desuden vil både underviser og elever læse samme tekster, tabeller etc. Der er altså ikke omfattende lærervejledninger og/eller lærerressoucer osv. som ofte er meget (alt for) tidskrævende i forhold til udbyttet.
Facitlister og evt. andet materiale udelukkende beregnet for at gøre det nemmere at være underviser vil evt. være kodet.

For hver LINK til sider udarbejdet af FONDER (som mht. tekst typisk svarer til max. én A-4 side / max. ca. 350 ord) gælder:
1. Et link kan mere eller mindre læses uafhængigt af de andre link (sider)
2. Et link indeholder eller guider til de vigtigste definitioner mv.
3. Teksten ved BEMÆRK: henviser til en af de andre link (sider) eller fortæller noget vigtigt/spændende
4. Teksten ved HUSK LIGE: angiver enten en sammenhæng eller indfaldsvinkel som bør lette forståelsen
5. Artsnavne og lign. er oversat eller forklaret

God fornøjelse!

Hvis du er elev tilknyttet Anette Fonder Nielsen, skal du bare springe denne her tekst over.
V I G T I G T
Du kommer ind på denne sides LINK, fordi du har fået en kode af Anette Fonder Nielsen eller via et evt. samarbejdsprojekt eller lignende. Bemærk at TEST kræver specielt Unilogin. De er p.t. lavet på Google ANALYSE.
HVIS DU HAR LYST TIL AT SE MERE END DU HAR KODER TIL, KAN DU RINGE TIL KONTORET PÅ TELEFON 28866227 (kontoret er ALTID åbent – især uden for skoletiden) eller KONTAKTE OS PÅ fonder@mvb.net. DET GÆLDER OGSÅ, HVIS DU HAR FORSLAG TIL AT SAMARBEJDE MED OS OM UDGIVELSE AF UNDERVISNINGSMATERIALE ELLER LIGNENDE. SE FX HER.

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er Ugle-logo.jpg

TIL OVERSIGTEN OVER EDUCATION SESSIONS