Anette Fonder Nielsen er
uddannet biolog fra Aarhus Universitet (bevis: Naturvidenskabelig kandidateksamen)
med pædagogikum for gymnasielærere (bevis: Undervisningsministeriet PÆDAGOGIKUM) samt
en efteruddannelse som Miljøadministrator (bevis: Miljøadministrator)
og uddannet Naturfagsvejleder i 2019.
Udtalelse Aarhus Universitet
CV

Anette er desuden stifter af firmaet FONDER® herunder hjemmesiden fonderscience.com.

Læs lidt om undervisningen her i en artikel fra Vejle Amts Folkeblad.

UDGIVELSER


De sidste 10 år har firmaet arbejdet med at udvikle, designe og udgive undervisningsmateriale i de naturvidenskabelige fag for de ældste elever i grundskolen og for gymnasieelever.
I samarbejde med især Fysikforlaget og Fysik og Kemilærerforeningen (København) er en plakatserie udgivet: særdeles velegnet som baggrundsmateriale til især grundskoleunderviserne og perfekt som undervisningsmateriale til gymnasieklasser se venligst her.

I april 2020 blev Fonders Naturvidenskabelige Formelsamling udgivet. Se venligst nedenfor.

Desuden arbejder vi på at få udgivet et undervisningskoncept som inddrager det bedste fra “det gamle brætspil” og den nyeste teknologi via Internettet se venligst her og her samt yderligere information her.

Siden 2015 har vi fortrinsvis brugt Fonders undervisningsmateriale i fagene fysik-kemi og biologi på Firehøjeskolen afd. Nørup. Eksamensresultaterne i den fælles prøve for naturfagene har hvert år imponeret alle. Sommereksamen i juni 2019 landede fx. med et gennemsnit på hhv. 9,5 og 10,4 for de to 9 klasser.

Undervisningen er centreret om Naturvidenskabens Røde Tråd designet af firmaet Fonder®
PLAKATEN: NATURVIDENSKABENS RØDE TRÅD
UNDERVISNINGSEKSEMPEL MM FRA NATURVIDENSKABENS RØDE TRÅD: ELEKTOMAGNETISK STRÅLING

April 2020

Den efterhånden 3 år gamle kopiudgave af hæftet “Fonders Naturvidenskabelige Formelsamling”, er nu udkommet i bogform. Den er udgivet i samarbejde med Fysikforlaget og ændrer navn til “Fonders Naturvidenskabelige Opslagsbog”. Den er på 64 sider, og koster omkring 135 kr. Den anbefales til alle elever i udskolingen og på gymnasiet. Desuden anbefales den som opslagbog til alle undervisere i naturfag. Se venligst her.

September 2020

Her starter firmaet med at holde foredrag om Naturvidensskabens Røde Tråd og værdien af Fonders Naturvidenskabelige Opslagsbog. En gruppe fysik- og kemiundervisere fra Sjælland ønsker eksempelvis at få uddybet betydningen af materialet for gymnasieelever.
Det er hensigten, at foredrag og oplæg om “det der virker” i naturfagsundervisningen på længere sigt kan bestilles via denne side.
Er du interesseret i at høre nærmere eller få besøg på din skole med eksempler på det, der virker, skal du endelig kontakte kontoret på telefon 28866227 (altid åben udenfor normal skoletid og i weekenderne 🙂 )


Firmaet Fonder ligger i smukke omgivelser


KODE KRÆVES TIL DETTE INDHOLD
PROJEKT RAMBØLL:
FILM Speed Drawing
FILM: Gener, molekyler og menneskets udvikling