Anette Fonder Nielsen er
uddannet biolog fra Aarhus Universitet (bevis: Naturvidenskabelig kandidateksamen)
med pædagogikum for gymnasielærere (bevis: Undervisningsministeriet PÆDAGOGIKUM) samt
en efteruddannelse som Miljøadministrator (bevis: Miljøadministrator)
og uddannet Naturfagsvejleder i 2019.
Udtalelse Aarhus Universitet
CV

Anette er desuden stifter af firmaet FONDER® herunder hjemmesiden fonderscience.com.

Læs lidt om undervisningen her i en artikel fra Vejle Amts Folkeblad.

UDGIVELSER


De sidste 10 år har firmaet arbejdet med at udvikle, designe og udgive undervisningsmateriale i de naturvidenskabelige fag for de ældste elever i grundskolen og for gymnasieelever.
I samarbejde med især Fysikforlaget og Fysik og Kemilærerforeningen (København) er en plakatserie udgivet: særdeles velegnet som baggrundsmateriale til især grundskoleunderviserne og perfekt som undervisningsmateriale til gymnasieklasser se venligst her.

P.t. arbejder vi på at udgive Fonders Naturvidenskabelige Formelsamling. Det bliver et værktøj alle i udskolingsklasserne og gymnasierne kan få gavn af se mere her.

Desuden arbejder vi på at få udgivet et undervisningskoncept som inddrager det bedste fra “det gamle brætspil” og den nyeste teknologi via Internettet se venligst her og her samt yderligere information her.

Siden 2015 har vi fortrinsvis brugt Fonders undervisningsmateriale i fagene fysik-kemi og biologi på Firehøjeskolen afd. Nørup. Eksamensresultaterne i den fælles prøve for naturfagene har hvert år imponeret alle. Sommereksamen i juni 2019 landede fx. med et gennemsnit på hhv. 9,5 og 10,4 for de to 9 klasser.

Undervisningen er centreret om Naturvidenskabens Røde Tråd designet af firmaet Fonder®
PLAKATEN: NATURVIDENSKABENS RØDE TRÅD
UNDERVISNINGSEKSEMPEL MM FRA NATURVIDENSKABENS RØDE TRÅD: ELEKTOMAGNETISK STRÅLING

SIDSTE NYT 17-4-2020

Den efterhånden 3 år gamle kopiudgave af hæftet “Fonders Naturvidenskabelige Formelsamling”, se venligst her, er i trykken og forventes udgivet i bogform lige efter påske 2020. Den udgives i samarbejde med Fysikforlaget og ændrer navn til “Fonders Naturvidenskabelige Opslagsbog”. Den bliver på ca 60 sider, og forventes at komme til at koste ca. 150,- kr.

Den er udkommet: se venligst her


Firmaet Fonder ligger i smukke omgivelser