Anette Fonder Nielsen er
uddannet biolog fra Aarhus Universitet (bevis: Naturvidenskabelig kandidateksamen)
med pædagogikum for gymnasielærere (bevis: Undervisningsministeriet PÆDAGOGIKUM) samt
en efteruddannelse som Miljøadministrator (bevis: Miljøadministrator)
og uddannet Naturfagsvejleder i 2019.
CV 2023

Anette er stifter af firmaet FONDER® herunder hjemmesiden fonderscience.com.

UDGIVELSER


Firmaet arbejder fortrinsvis med at udvikle, designe og udgive undervisningsmateriale i de naturvidenskabelige fag for de ældste elever i grundskolen og for gymnasieelever.
I samarbejde med især Fysikforlaget og Fysik og Kemilærerforeningen (København) har firmaet udgivet en plakatserie og en naturvidenskabelig opslagsbog. Både plakatserien og bogen er særdeles velegnet som baggrundsmateriale til især grundskoleunderviserne og perfekt som undervisningsmateriale til gymnasieklasser se venligst her.

Desuden er bogen selvfølgelig helt uundværlig for alle elever i udskolingen, fordi bogen er koblet til kravene i naturfagsprøven i 9. klasse.

INTERAKTIVE SPIL og
NATURVIDENSKABENS RØDE TRÅD

Vi arbejder på at få udgivet et undervisningskoncept som inddrager det bedste fra “det gamle brætspil” og kombinerer det med den nyeste teknologi via Internettet.
Desuden arbejder vi på at udgive Naturvidenskabens Røde Tråd. 

På overskuelig måde viser Naturvidenskabens Røde tråd indholdet i undervisningen fra 3. klasse til 3.G. Denne røde tråd er blevet en realitet, fordi undervisningen i naturfagene har manglet en sammenhæng, som gør det nemmere og mere spændende for elever at lære de mange emner og begreber, der hører til de naturvidenskabelige fag. På den måde arbejder vi også målrettet med at kvalificere elevens uddannelsesvalg (vi sælger naturvidenskaben på den mest konstruktive måde 🙂 )

Læs venligst meget mere om Naturvidenskabens Røde Tråd her

Bemærk gerne at al materiale fra firmaet er sikret med det registrerede varemærke: Fonder®
Er der interesse for at bruge illustrationer eller lign. fra fonderscience.com så klik venligst her.