UDGIVELSER


De sidste 10 år har firmaet arbejdet med at udvikle, designe og udgive undervisningsmateriale i de naturvidenskabelige fag for de ældste elever i grundskolen og for gymnasieelever.
I samarbejde med især Fysikforlaget og Fysik og Kemilærerforeningen (København) er en plakatserie udgivet: særdeles velegnet som baggrundsmateriale til især grundskoleunderviserne og perfekt som undervisningsmateriale til gymnasieklasser se venligst her.

I april 2020 blev Fonders Naturvidenskabelige Formelsamling udgivet. Se venligst nedenfor.

Desuden arbejder vi på at få udgivet et undervisningskoncept som inddrager det bedste fra “det gamle brætspil” og den nyeste teknologi via Internettet se venligst her og her samt yderligere information her.

P.t. arbejder vi på at udgive NATURVIDENSKABENS RØDE TRÅD. Det bliver et værktøj alle i udskolingsklasserne og gymnasierne kan få gavn af.
Naturvidenskabens Røde Tråd viser indholdet i undervisningen fra 3. klasse til 3.G. Den fungerer også som omdrejningspunktet for ÅRSPLANEN i Anettes undervisning i natur og teknologi, fysik/kemi og biologi. Flere regeringer samt Vejle Kommune har netop ønsket, at der kommer et naturligt flow i den naturvidenskabelige undervisning fra børnehaven til universiteterne. Desuden er denne røde tråd blevet en realitet, fordi undervisningen i naturfagene har manglet en sammenhæng, som gør det nemmere og mere spændende for elever at lære de mange emner og begreber, der hører til de naturvidenskabelige fag. På den måde arbejder vi også målrettet med at kvalificere elevens uddannelsesvalg (vi sælger naturvidenskaben på den mest konstruktive måde 🙂 )
SE PLAKATEN HER: NATURVIDENSKABENS RØDE TRÅD
UNDERVISNINGSEKSEMPEL MM FRA NATURVIDENSKABENS RØDE TRÅD: ELEKTOMAGNETISK STRÅLING

April 2020

Den efterhånden 3 år gamle kopiudgave af hæftet “Fonders Naturvidenskabelige Formelsamling”, er nu udkommet i bogform. Den er udgivet i samarbejde med Fysikforlaget og ændrer navn til “Fonders Naturvidenskabelige Opslagsbog”. Den er på 64 sider, og koster omkring 135 kr. Den anbefales til alle elever i udskolingen og på gymnasiet. Desuden anbefales den som opslagbog til alle undervisere i naturfag. Se venligst her: NU ER DEN HER

vandkalv

FONDERS NATURVIDENSKABELIGE FORMELSAMLING ForsideRørhøg hunDe tegninger der er i formelsamlingen beskrives lidt nærmere her:

Tegningerne er typisk efter fotografi eller levende model (on location). De er skitseret med blyant og derefter farvelagt med akvarel (kunstnerfarver)

 

SIDSTE NYT: LÆS HER
SPIL og LÆR: KLIK HER

VandpileurtVandpileurt blomst

MammutFJER forstørret 800 gange
Akvarellen af Mammut´en er frit efter en tegning af Verner Hancke.
En fjer er en fantastisk konstruktion.  Flere illustrationer af fjer og fjertyper er under udarbejdelse i særskilt artikel.