Undervisnings sessionen er selvfølgelig først og fremmest udarbejdet, fordi dinosaurerne har FONDERs meget store interesse (især pga. fuglene 🙂 )

Men det skyldes nu også, at det undervisningsmateriale (vi har fundet frem til) om emnet, er fagligt mangelfuldt, kedeligt eller ofte direkte fejloplyst.
Desuden er vi af den opfattelse, at de forløb, der er lavet på eksempelvis både CLIO og ALINEA, godt kan være forvirrende og uoverskuelige for eleverne. Her tænker vi især på materialet for faget natur og teknologi.
Materialet giver ikke et godt overblik. Der er fejl oplysninger:
Alinea betegner eksempelvis flyveøgler for at være dinosaurer. Nogle elever er godt inde i emnet, og opdager sådanne misforståelser. De fleste lærer noget forkert!
Vi er af den opfattelse, at disse forlag simpelthen mangler at give deres brugere (både elever og undervisere) noget værdifuldt baggrundsmateriale.
Vi mener desuden, at det nærmest er umuligt, at finde kortfattet, forståeligt og faglig korrekt materiale til emnet.

Derfor har vi udarbejdet det: et altid opdateret undervisningsmateriale, som bygger på faglige korrekte oplysninger, og som kan give brugerne et overblik og en oversigt over dette utrolig spændende emne for alle klasser og næsten alle elever.

Hvis der er lavet fejl i materialet, bliver disse fejl rettet, så snart de opdages.

Artiklerne bruger fortrinsvis egne udarbejdede illustrationer og akvareller. Er der imidlertid medtaget en ikke tilladt figur et sted, undskylder vi på forhånd – og fjerner selvfølgelig straks objektet.

FORDELE VED FONDERSCIENCE.COM

Undervisningsmaterialet under EDUCATION SESSIONS copyright © FONDER® bliver opdateret så snart noget nyt og bedre kan implementeres i det. Herved adskiller materialet sig også i den grad fra de mange andre producenters undervisningsmateriale. 

Endelig bliver det til i et direkte samarbejde med eleverne: de afprøver det, de kommenterer det og de ved, hvad der virker. De forbedrer det med andre ord.  Det er et privilegie at arbejde så direkte med – om ikke kunderne :-/ – så med forbrugerne!

Materialet “DINOSAURERNE – et overblik” er pt. åbent på fonderscience.com. Vi arbejder på at udvikle det til kommercielt brug, men mangler lige nogle samarbejdspartnere på området. Vi er nemlig eksperter i at undervise og i at udvikle velegnet undervisningsmateriale (på mere end fuld tid 🙂 ) og savner derfor kvalitetsbevidste medudgivere. Kontakt os endelig på telefon 288662 (altid åben og især udenfor normal skoletid) eller på fonder@mvb.net hvis du/I har forslag.

(Vi har i øvrigt tilladt os at kontakte forlaget bl.a. mht. den fejl, vi har fundet (4-2-2021). Vi har endnu ikke hørt fra forlaget)

LINK TIL EDUCATION SESSIONS FRA FONDERSCIENCE

DENNE SIDE ER UDARBEJDET 4-2-2021 OG SIDST OPDATERET 20-2-2021