PÅSKEN 2020

TUSIND TAK for at få lov at se jer den 31-3-2020

Kvaliteten af vores live møde var teknisk set måske ikke særlig godt, men det var skønt at I alle dukkede op så hurtigt:-) Jeg havde håbet på bare halvdelen af jer, så jeg blev mægtig glad 🙂

Fødselsdags-sangen til dagens fødselsdagsbarn var heller ikke prisværdig, men det er tanken der tæller, ikke?

Under vores visuelle møde blev vi enige om lektiemængden her i påsken. Jeg hørte, at nogle få af jer synes, det er alt for lidt lektier, til så lang tid. Vi aftalte derfor, at I altid kan skrive til mig på AULA eller ringe på mobil 28866227 – også i påsken – hvis I har spørgsmål eller ønsker flere lektier.
Jeg indkalder til et nyt møde, hvor vi gennemgår den lektiemængde I fik til påsken her ( 😀 ), og hvor vi SNAKKER FREMTIDENS UNDERVISNING. Jeg håber selvfølgelig, at det bliver på selve skolen.

Rigtig god påske fra
Tesla og Anette

HJEMMEUNDERVISNING UGE 14 2020

VIGTIGT-VIGTIGT-VIGTIGT
Lektier (ikke SÅ mange!) gives online 31-3-2020 klokken 12.00.

VI SES jeg glæder mig 🙂
Kærlig hilsen
Anette

HJEMMEUNDERVISNING UGE 13 2020

Jeg er så imponeret over jer 14 elever, der har besvaret opgavesættene på biologinet.dk. Gennemsnitligt ligger I langt over de 60%, jeg “forlanger” som mindstemål.  7 af jer er allerede færdig med alle spørgsmålene i uge 12. VIRKELIG GODT GÅET!
Nu har jeg nulstillet de få opgavesæt, der er besvaret med under 60% rigtige.
De spørgsmål kan I så få lavet med et bedre resultat her i uge 13.
Og jer der mangler en hel masse eller slet ikke er kommet igang, I skal til at bruge noget tid på det. Men tiden har I jo i overflod:-)
VIGTIGT: jeres indsats i forbindelse med hjemmeundervisningen får indflydelse på standpunkts-karakteren, husk lige det:-)

OG HUSK NU: hvis I har svært ved at logge ind eller lign. så må I endelig kontakte mig. Så skal jeg guide jer hurtigt og nemt igennem til https://biologi.tjek.net/ (et par stykker af jer har slet ikke været derinde endnu) og så skal jeg evt. uddybe dette materiale for jer:
Hvirvelløse dyr
Hvirveldyr

HJEMMEUNDERVISNING uge 12-13 2020

VIGTIGT TIL FORÆLDRENE:
I skal vide, at jeg er på telefonen 28866227 hele døgnet begge uger. I er meget velkommen til at sende sms eller ringe, hvis I har spørgsmål eller lign.

Hej forældre og elever i 8. klasse.
I forbindelse med den situation vi er i lige nu, foreslår jeg, at eleverne bruger dette link: biologitjek.dk
På denne hjemmeside har jeg åbnet nogle testopgaver. Disse test-opgaver SKAL eleverne tilgå via deres UNI LOGIN. Men eleverne kan lave testopgaverne i den rækkefølge, de lige har lyst til. Der er opgaver fra emnerne HVIRVELLØSE DYR og HVIRVELDYR. Det er emner, vi kun har været lidt inde på. Det er imidlertid vigtigt, at eleverne har været omkring disse emner og deres begreber inden udgangen af 9. klasse.

Eleverne kan selvfølgelig også altid arbejde med træningsopgaver på hjemmesiden biologitjek.dk, hvor facit efterfølgende straks kan ses.

Jeg plejer at anbefale, at eleverne får minimum 60% rigtige. Men det bestemmer I alle helt selv. Og det er vigtigt, at I er klar over, at der er opgaver, I ikke kan besvare (det kan jeg heller ikke:-), fordi vi ikke har været omkring alle underemnerne endnu.

Hvis I løser testopgaverne og får et gennemsnit under 60% (hvilket er helt ok:-) eller ønsker at besvare testopgaverne igen, så skal I blot sende mig en sms med jeres navn og hvilken opgave (opgaver) det drejer sig om (eller ringe til mig:-). Så nulstiller jeg den (eller dem) og de kan besvares på ny. HUSK: man lærer rigtig meget af sine fejl:-)

Jeg sætter lige de to små plakater med HVIRVELLØSE DYR og HVIRVELDYR ind her nedenunder, fordi eleverne nok har god brug for oplysningerne på disse sider – til nogle af besvarelserne.

Hvirvelløse dyr

Hvirveldyr